Querencia   :                                A place from witch one’s strength is drawn, where one feel’s at home; the place where you are your most authentic self.

Wie is Katrien

Als mama van 5 + 2 vind ik het belangrijk dat een kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

En als auti-mama besef ik dat dit soms een ware zoektocht is om je kind te ondersteunen, helpen en er zelf te kunnen staan. Het is soms een evenwichtsoefening waar de balans rap van kan overhellen.

Als mama begrijp ik maar al te goed wat het is om te zien dat je kinderen zich niet goed in hun vel zitten. Als je merkt dat je kind lange tijd in boosheid, verdriet, angst zit en je kan het niet helpen.

Ook op professioneel gebied heb ik al jaren ervaring in het werken met kinderen die al een zware rugzak hebben.

Van uit mijn persoonlijke en professionele ervaring heb ik besloten om mijn eigen faalangst opzij te zetten en ben ik terug gaan studeren. Het helpen van mensen en kinderen zit van nature in mij, ook het aanvoelen en zien wat deze nodig hebben.

Ik zie een gezin ook als één geheel met allemaal personen met hun eigen identiteit. Een gezin is een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontplooien. Van daar dat ik deze quote zo mooi vond en hem heb verwekt in mijn logo. Zo zou iedereen in hun gezin zich moeten voelen.


Wat anderen zeggen over mij.

Ik ervaar je als een creatieve, warme en liefdevolle coach. Een coach dat weet waarmee ze bezig is, waarover ze spreekt, mede door veel persoonlijke ervaring en ervaring vanuit het werkveld. Iemand dat een heel nuchtere kijk op de dingen heeft en deze op een zeer gepaste, professionele en tactvolle manier kan uiten.

Vanuit mijn eigen ervaring met jou kan ik echt wel zeggen dat ik me na 1 eerste coaching gesprekje als mama weer helemaal in mijn kracht gezet voelde. Het was erg lang geleden dat ik het gevoel had er weer eens 'tegenaan' te gaan.

Als ik zie hoe jij met onze zoon omgaat en binnentreed in zijn wereld, fantastisch.g